Slide 2
RAMEN OP MAAT
Meer licht in uw huis
Slide 3
SMART HOME BINNEN UW HANDBEREIK
Slimme woning
Slide 1
ZORG VOOR HET MILIEU
Fotovoltaïsche zonnepanelen
previous arrow
next arrow

Onze missie en drie takken van onze onderneming.

Wat wij doen?

Milieuvriendelijke oplossingen creëren voor uw huis

Ramen op maat

In ons aanbod bieden wij een ruime keuze aan ramen: aluminium, PVC en hout de beste Belgische en Duitse profielfabrikanten. Wij bieden ook aan deuren, rolluiken, vliegenramen en oplossingen voor terrassen en tuinen.

Warmtepompen

Breed assortiment aan hoogwaardige warmtepompen van de volgende merken: Vaillant, Bulex, Nibe, Hewalex en Bosch. Als hooggekwalificeerde installateurs zijn wij al enkele jaren de exclusieve verdeler en onderhoud verlener van Hewalex-apparatuur in België.

Zonnepanelen

Wij bieden onze klanten twee soorten zonnepanelen: voor het opwekken van elektriciteit en voor het opwekken van de warmte die sanitair warm water verwarmt.  Wij werken samen met merken als: AstroEnergy, Huwaei, SMA, Hewalex, enz….

Wie zijn wij?

Al 8 jaar bieden wij de beste milieuvriendelijke oplossingen voor uw huis.

FLASHJACK BVBA is sinds 2004 op de markt. In het begin was onze hoofdactiviteit het verlenen van diensten aan kantoorgebouwen, maar snel kwam er een uitbreiding.

Uit deze evolutie ontstond FLASHJACK RENOVATIE BVBA. Vanaf dat moment hebben we de ontwikkeling van onze renovatie-, bouw-, verwarming-, sanitaire en elektrische dienstenactiviteit gestimuleerd. Parallel aan de groeiende interesse van onze klanten in ecologische oplossingen en technologische ontwikkeling, zijn onze diensten aangevuld met de installatie van schrijnwerk en de installatie en het onderhoud van warmtepompen en zonnepanelen.  Momenteel bieden wij u namens J&B ECO PROJECTS BV oplossingen die u helpen energie te besparen en uw kwaliteit van het leven te verbeteren.

Een smart home gaat niet enkel over comfort, maar ook over het beschermen van het milieu!

Onze producten

Onze producten zijn niet alleen kwaliteit en stijlvol design, maar ook milieu- en economisch bewust. Onze adviseurs helpen u bij de keuze van de perfecte oplossing voor de behoeften van uw huis.

Ramen

De ervaren medewerkers van J&B ECO PROJECTS BV zullen ons aanbod presenteren en helpen u bij de keuze van de beste milieuvriendelijke oplossingen op het gebied van ramen, deuren en garagepoorten of het ontwerpen van uw terras.

Warmtepompen

Dankzij het gebruik van hernieuwbare energie zijn warmtepompen een van de meest efficiënte verwarmingsapparaten geworden. Ze verwarmen het huis en dragen bij aan de vermindering van de uitstoot van vervuilende stoffen.

Zonnepanelen

De belangrijkste taak van de zonnepanelen is om de energie van de zonnestraling te gebruiken om elektriciteit te produceren. De verkregen energie kan worden gebruikt om alle huishoudelijke elektrische apparaten van stroom te voorzien.

Heeft u vragen, twijfels, advies nodig?

Contacteer ons! Wij helpen u bij het kiezen van de juiste producten voor uw behoeften.

Bel ons!(+32)0473791004

Waarom wij?

Innovatieve oplossingen

Wij brengen de nieuwste technologieën in huis. Wij bieden een ruime keuze aan passieve ramen met hoge thermische isolatie en warmtepompen met de hoogste COP-energieklassen.

Individuele aanpak

Elk project is voor ons individueel. Wij luisteren naar onze klanten en analyseren hun behoeften. We streven ernaar om de beste oplossing te kiezen om een comfortabel en economisch huis te creëren.

Milieubescherming

Onze oplossingen bieden niet alleen besparingen voor de portefeuille, maar houden ook rekening met ecologie. Ons doel is de beste oplossing te kiezen om een comfortabel en economisch huis te creëren.

Professioneel advies

Jarenlange ervaring in de bouwsector en kennis van de nieuwste technologieën stellen ons in staat om op een professionele manier de beste oplossing te evalueren en te selecteren.

Onze projecten:

Onze partners:

Wij werken samen met leveranciers van producten van de hoogste kwaliteit.