Ramen

Hulp nodig?

Denkt u aan de perfecte ramen voor uw huis? Neem gerust contact met onze adviseurs op!

Deuren en ramen vertegenwoordigen 10 tot 25% van het budget voor de bouw van een huis. Bij het renoveren zijn ramen en deuren meestal het duurst en absorberen ze tot 70% van het budget. Ze bepalen grotendeels de stijl en uitstraling van het huis. Dankzij het gebruik van de nieuwste technologieën kunnen ramen de thermoregulatie van het gebouw ondersteunen.

FLASHJACK RENOVATIE BVBA, gespecialiseerd in bouw- en renovatiewerken, heeft besloten om haar klanten op dit gebied niet teleur te stellen: nu, bij J&B ECO PROJECTS BV, ons nieuwe bedrijf, presenteren wij een ecologische aanpak van de ramen.

Hiervoor werken wij samen met Ekookna.be, dat alle ecologische oplossingen biedt op het gebied van ramen, deuren en garagepoorten.

Soorten ramen:

Wij bieden drie soorten ramen. In samenwerking met producenten van raamprofielen bieden we een brede selectie van kleuren en soorten kozijnen en daarnaast installeren we ook technologisch geavanceerde ramen die geschikt zijn voor passiefhuizen.

PVC RAMEN

Dit is het meest gebruikte type dus wij bieden u de ruimste keuze. Op dit gebied is onze partner ekookna.be

HOUTEN RAMEN

Mooie ramen die een ideale look geven aan elk gevel. Meer informatie over onze ramen is te vinden op de website van onze partner ekookna.be

ALUMINIUM RAMEN

De meest duurzame en temperatuurbestendige ramen. De vervoormbaarheid van aluminium laat ongebruikelijke vormen en maten aan de ramen geven. Ook hiervoor is onze partner ekookna.be

Ruime keuze aan andere producten

Bij J&B ECO PROJECTS BV is niet alleen gespecialiseerd op het gebied van ramen. Wij hebben een waaier andere producten uit het assortiment woninginrichting, zoals:

Onze meest interessante projecten: