Wie zijn wij?

J&B ECO PROJECTS

In 2004 richtten Barbara en Jacek Puzan FLASHJACK BVBA op, waarvan de eerste activiteit bestond uit het verlenen van diensten voor kantoorgebouwen.

In 2009 breidde FLASHJACK  BVBA haar activiteiten uit en concentreerde ze zich op twee gebieden:

FLASHJACK BVBA bleef diensten aanbieden in de dienstenchequesector, terwijl het zusterbedrijf FLASHJACK RENOVATIE BVBA zich specialiseerde in renovatie- en bouwdiensten en verwarming-, sanitaire- en elektriciteit installaties. Uit inachtneming van de belangen van onze klanten en voor ecologie heeft FLASHJACK BVBA een nieuw bedrijf J&B ECO PROJECTS BV opgericht dat zich bezighoudt met de informatie, aanpassing, installatie en onderhoud van ecologische oplossingen.

Wij bieden u de oplossingen die energie besparen en comfort terwijl het energieverbruik in uw appartement of huis wordt geminimaliseerd. Zo kan u de beste energiecertificaatparameters krijgen!

Wij kunnen u een totaalpakket bieden: energiebesparende ramen, zonnepanelen, warmtepompen, airco’s, recuperators maar daarnaast ook alle adviezen over het gebruik en de aanpassingen van de bestaande sanitaire, verwarmings- en elektrische installaties volgens de huidige normen en eisen.

Onze missie is het comfort van onze klanten op de ecologische manier!

Line
8
jaar ervaring!
Line
100
tevreden klanten!
Line
1500
gerealiseerde projecten!
Line
5000
geplaatste ramen!

Onze troeven

Milieuvriendelijke oplossingen

Onze oplossingen betekent niet enkel besparingen voor de portefeuille, maar houden ook rekening met ecologie.

Producten ideaal op maat

Elk project is voor ons individueel. Wij analyseren de behoeften van onze klanten en kiezen de beste oplossingen.

Professioneel advies

Jarenlange ervaring in de bouwsector en kennis van de nieuwste technologieën stellen ons in staat om op een professionele manier de beste oplossing te evalueren en te selecteren.

Nieuwste technologieën

Wij rusten uw huis uit met de technologie van de nieuwste generatie. Wij bieden een brede selectie passieve ramen met een hoge thermische isolatiewaarde.